EVLİYA ÇELEBİ ÖĞRENCİ DEĞİŞİM PROGRAMI 2023 PROJEMİZ KABUL EDİLDİ

EVLİYA ÇELEBİ ÖĞRENCİ DEĞİŞİM PROGRAMI 2023 PROJEMİZ KABUL EDİLDİ

Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün başlattığı Evliya Çelebi Öğrenci Değişimi Programı için Okulumuz Müdür Yardımcısı Fadıl ÖZDEMİR koordinesinde yazılan "Şanlıurfa’dan Yalova’ya Gönüllü Evliya Çelebiler" adlı projemiz, paydaş okul olan Yalova/ Sabri Ekşinozlugil Anadolu İmam Hatip Lisesi ile beraber uygulanacaktır. Projemiz tüm Türkiye'deki Anadolu İmam Hatip Liselerinden 41 okul arasına girerek kabul edildi. 2023 yılı içinde uygulanacak proje bağlamında çeşitli etkinlikler düzenlenecek.

Değişim Programı kapsamında 82 okul desteklenmeye hak kazandı. Program ile 546'sı kız ve 350'si erkek olmak üzere toplam 896 öğrenci eğitim öğretim süreciyle birlikte çeşitli faaliyetler gerçekleştirecektir. Öğrenciler 49 ilimizde toplumsal sorumluluk ve gönüllülük faaliyetleri ve Rasim Özdenören ve Hayrettin Karaman'a yönelik etkinlikler de yapacaktır. Okulumuzdan 10 öğrenci ile birlikte Okul Müdürümüz M.Hakı ARSLAN ve Müdür Yardımcımız Fadıl  ÖZDEMİR  katılacaktır.

Öğrencilerin proje süresince edindikleri bilgi, beceri ve kazanımlarını aktaracakları videolarla Evliya Çelebi Öğrenci Değişim Programı Belgeseli hazırlanacaktır.

Ülkemizde yaşanan Kahramanmaraş merkezli depremden dolayı Programa kabul edilen okullar faaliyetlerini ekim ayı içerisinde gerçekleştirecektir.

Evliya Çelebi Değişim Programına kabul edilen proje listesi için tıklayınız.

https://dogm.meb.gov.tr/www/evliya-celebi-ogrenci-degisim-programini-basvuru-sonuclari-aciklandi/icerik/1841

 

27.07.2023 220